Rablásgátló


SKYBRAKE DD5

ÉRINTÉSMENTES, KÁRTYÁS INDÍTÁSGÁTLÓ ÉS IRABLÁSGÁTLÓ

Beszerelt ár: 95 000.- Ft

  • RABLÁSGÁTLÁS:
    Egyre többször kényszerítik a vezetőt erőszakkal, fegyverrel az autó átadására, vagy trükkös módszerekkel pl.: kertkapu nyitásakor, vagy a forgalomban kisebb koccanást okozva és utána a kiszálló vezető helyére beugorva hajtanának el az autóval. Ezt akadályozza meg a rablásgátlás! Ha a jeladóval a zsebünkben erőszakkal kiszállítanak minket az autóból, akkor pár másodperc múlva érzékeli a készülék hogy nincsen a jeladó az autóban és elindul a rablásgátlási folyamat, majd figyelmezető hangjelzések mellett le fogja állítani a motort!
  • INDÍTÁSGÁTLÁS:
    Ha a motor beindításakor nincsen a jeladó az autóban, akkor beindítás után néhány másodperc múlva figyelmezető hangjelzések mellett le fogja állítani a készülék a motort!

A készülékről:
Mivel a készülék ajtónyitástól függetlenűl működik, ezért a mai modern CAN-BUS rendszerű autókba is beszerelhető. A Skybrake DD5 egy hatékony járművédelmi rendszer. Ezzel a rendszerrel felszerelt járművek csak akkor használhatók, ha a személyi adó-vevő (jeladó) a főegység hatótávolságán belül található, ami kb 6-8 méter. Amikor a Skybrake DD5 normál üzemmódban működik, nincs külső jele hogy a jármű fel van szerelve a biztonsági rendszerrel, csak a motor beindítása után ad egy hangjelzést az utastérben, ezzel jelzi, hogy érzékelte a jeladót.
Ha elveszti a jeladót vagy lemerül az elem és nem tud azonnal szerezni másikat, akkor a készüléket ki lehet iktatni egy PIN kód segítségével is ideiglenesen. 

A készülék használata: 
A jeladó nélkül a Skybrake DD5 a motor beindítása után kb 50 másodpercig engedi járni a motort, ezután a blokkoló kört -figyelmeztető hangjelzések után-  aktiválja és addig nem is lehet újra beindítani a motort, amíg a jeladó nem kerül újra hatótávolságon belülre.
Amennyiben menetközben távolítják el a jeladót, a rablásgátlás funkció aktiváIódik. A figyelmeztető hangjelzés 50 másodperc után bekapcsol majd a motor leállítása kb 2 perc után megtörténik. 
A jeladóban az elem élettartama kb. 12 hónap (CR2430 gombelem). Ha az elem merülő félben van, akkor a motor beindítása után hanggal jelzi a készülék, hogy cserélni kell.

Copyright © 2020 - Minden jog fenntartva!