Ózonkezelés


Autóklíma és beltér fertőtlenítés ózonnal

Környezetbarát, vegyszermentes fertőtlenítés

Kezelés ára: 5.500.- Ft

Ülésfűtés + ózonos fertőtlenítés AKCIÓ

1 ülésfűtés beszerelése esetén az ózonos kezelés 3000Ft,
2 ülésfűtés beszerelése esetén a kezelés ingyenesen kérhető! 

HA AZ AKCIÓS KEZELÉST SZERETNÉ IGÉNYBE VENNI, AKKOR AZT JELEZNIE KELL AZ IDŐPONT FOGLALÁSKOR!

Környezetbarát, vegyszermentes fertőtlenítés

Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás gépjárművekben, ahol szükséges a higiénikus környezet, a jó és tiszta levegő. Mivel az ózon légnemű, ezért sokkal hatékonyabban jut el az elérhetetlen helyekre, kis résekbe, nyílásokba, szőnyeg szálai közé.

Ózonos fertőtlenítésről

Az Ózongáz – 50x hatékonyabb, mint a klór

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami sokkal, mint a klór. Megfelelő koncentrációban a kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. A levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segítség.

Az ózongáz három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss oxigéndús levegő.

Éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 30 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 30 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület. 

 

Copyright © 2020 - Minden jog fenntartva!