Ülésfűtés


Kiyo AWHL ( 1 üléses kivitel )

ülésbe építhető ülésfűtés 1 üléses kivitelben, 2 vagy 3 fűtési fokozattal

Beszerelt ár: 46 000.- Ft-tól

A Kiyo ülésfűtés szinte bármilyen gépkocsitípusba beszerelhető. Nem szerelhető be olyan gépkocsikba amelyeknél az ülés szövet kárpitja és a szivacs betét nem válaszható el egymástól. Ilyen típusok pl. Citroen C3, Xsara Picasso, C4 Picasso, C4, Citroen Berlingo, Peugeot 307, Peugeot 407, Toyota Yaris, Honda Jazz, Ford Kuga stb. Ha befárad a műhelyünkbe díjmentesen megvizsgáljuk hogy az Ön autójába beszerelhető-e az ülésfűtés.

A gyári, drága ülésfűtéssel megegyező minőségű, hatásfokú ülésfűtés rendszer. És mindezt a gyári ár töredékéért kínáljuk.
Ülésfűtés használatával gépkocsija komfortérzete jelentősen emelhető. Nem kell fagyoskodnia míg a beépített gyári fűtési rendszer felmelegíti autója utasterét. 
A hideg autóba beszállva, beépített ülésfűtést bekapcsolva, másodperceken belül kellemesen érzi magát.

Az 1 üléses szett tartalmaz: 
* egy ülésbe szerelhető 4 db fűtőlap
* 3 állású, két színű LED-es kapcsolót
* a bekötéshez szükséges huzalozás

Beszereléskor a fűtőlapot  a gépkocsi ülésének a kárpitja alá helyezzük. A fűtőlap rugalmasságának köszönhetően így teljesen észrevétlen és teljes egészében megegyezik a gyári ülésfűtés beszerelési módjával. Komfortérzetet és a biztonságot növeli a beépített hőmérséklet kapcsoló, melynek lekapcsolási értéke a működtető kapcsoló állásától függ.
A működtető kapcsolót beszereljük a gyári ülésfűtést vezérlő kapcsoló helyére, ennek hiányában a középkonzolba, vagy valami alkalmas helyre megbeszéléstől függően.
Az ülésfűtés kapcsolóval beállítható az ülés 35 °C vagy 45 °C hőmérséklete, vagy kikapcsolható.

Copyright © 2020 - Minden jog fenntartva!