Rólam

Kedves Látogató, leendő Vásárló!


Köszöntöm az A.R.S. Garage weboldalán. Fő tevékenységi köreim gépjármű elektronikus és mechanikus védelmi rendszerek és kényelmi berendezések beszerelése és javítása.

1998 óta -az iskolai tanulmányaim befejezése óta- foglalkozok gépjármű védelmi rendszerekkel és kényelmi extrákkal. Ez idő alatt nagy tapasztalatra tettem szert ezen szakterületen, mivel folyamatosan, megszakítás nélkül dolgoztam a szakmában. Ennek köszönhetően folyamatosan tudtam követni az autók műszaki és technikai fejlődését, ezért tudok magabiztosan elvállalni akár 25-30 éves vagy teljesen új autókat is. Azt is megtanultam, hogy ezen a szakterületen nem az a legfontosabb, hogy a legolcsóbb legyek a piacon, nem is akarok versenyezni a bizonytalan beszerzési forrásból származó olcsó kínai termékeket kínáló beszerelő műhelyek áraival, sokkal fontosabb, hogy megbízható, üzembiztos készülékekkel dolgozzak amiknek -ha szükséges- van alkatrész utánpótlása és szervize évekre visszamenőleg is!

Kezdetektől a mai napig foglalkozok a magyar Caesar márka minden termékével, ennek köszönhetően az összes valaha piacra került Caesar készüléket ismerem és tudom szervizelni, javítani!

Egyszemélyes cég lévén én intézem az alkatrész- és anyagbeszerzést is, illetve mivel külső munkáim is vannak MINDENKÉPP TELEFONOS IDŐPONT EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES!

MIÉRT PONT ENGEM VÁLASSZON?

1998 óta szerzett tapasztalattal a hátam mögött biztosan ki tudom szolgálni Önt és meg tudom találni a igényeinek megfelelő terméket, rendszert.
Az ár és a célszerűség mellett lényeges szempont a megbízhatóság, a bizalom és az állandó háttér.
Nem elég, hogy ma működjön, holnap is működnie kell! 

A nyitvatartási időt rugalmasan kezelem. Tudom hogy sok embernek problémát okoz, hogy munkaidejük megegyezik a műhelyek nyitvatartási idejével. Ezért igény esetén akár 7 órától is vagy késő délután is lehet hozni az autót de ehhez mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges!

A BESZERELÉS MENETE:

A beszerelés minden esetben időpont egyeztetés, bejelentés alapján történik. A beszerelési idő autótípustól és a beszerelendő terméktől/termékektől illetve azok kiépítésének igényétől függ. Nálam nem a gyors, hanem a precízalapos és nyom nélküli munkavégzés a fő szempont. 

Ennek tekintetében a beszerelési idők:

  • Autóriasztó 3-5 óra
  • Indításgátló 1,5-3 óra
  • Ülésfűtés 4-5 óra
  • Kihangosító 2-3 óra
  • Traffipax lézerblokkoló 4-7 óra
  • Központizár 4-5 óra
  • Tempomat 4-6 óra

A BESZERELÉS TERMÉSZETESEN MINDEN ESETBEN MEGVÁRHATÓ!

Copyright © 2020 - Minden jog fenntartva!